Smaken verbinden BIJRipperda

Samenwerkingen Brasserie OpDuur & Eten & Drinken BIJRipperda!

Smaken verbinden!

Een kijkje in de keuken van de vele samenwerkingen BIJRipperda…

Op-Duur-binnen
De 5e generatie bij Eten & Drinken BIJRipperda heeft het van jongs af aan meegekregen… “Het is niet wie of wat je bent, maar wie of wat je kent”. Samenwerkingen in de directe omgeving zoeken, zien en aangaan is dan ook wat wij graag doen!

Enkele voorbeelden hiervan hebben wij voor u op deze pagina uitgelicht.

“Een kijkje in de keuken BIJRipperda & Brasserie OpDuur”

De tuin van fortmond

In de buurtschap Fortmond, zo’n 3 kilometer van het Infocentrum en Op Duur, kunt u  een prachtige tuin bezoeken. Informatie vindt u op de website  www.detuinvanfortmond.nl

De samenwerking met ‘De tuin van Fortmond’ is sinds vorig jaar tot stand gekomen.

De tuin van Fortmond is één van de meest gevarieerde tuinen die in onze weide omgeving te vinden is! Mensen uit heel het land en zelfs buiten onze landsgrenzen, weten de tuin van Josée & Willem de Haan te vinden.

Een rondleiding door de tuin van Josée & Willem kan bij hen gereserveerd worden i.c.m. een lunch bij ons in de brasserie OpDuur.

Op deze manier weten wij onze smaken met elkaar te verbinden!

Tuin-van-Fortmond

MRIJ Rund op het menu bij Brasserie Op Duur

Een samenwerking die heel spontaan, onder het genot van een bakje koffie, is ontstaan. Samen met de familie Luchtenberg is er met Eten & Drinken BIJRipperda en Brasserie Op Duur een prachtige samenwerking ontstaan.

Een 100% MRIJ runder burger genaamd “De Rietburger” pronkt op onze kaart en carpaccio “De Luchtenberg” is i.c.m. een broodje of salade ook enorm populair.

Eet smakelijk!

Op-Duur-binnen
De boerderij “De Riet”, van Familie Lugtenberg, is gebouwd in 1882. Ellis en Tom zijn de 6e generatie Lugtenberg op deze plaats. Zij hebben een melkveebedrijf met 150 melkkoeien van het oer Hollandse MRIJ-ras (Maas Rijn en IJssel vee). Dit is een dubbeldoel ras; melk en vlees. Het jongvee loopt in de zomer langs de IJssel op de uiterwaarden, hun koeien lopen 7 maanden per jaar overdag buiten in de weide. Een deel van hun producten verkopen zij rechtstreeks aan de particulier. U kunt er zeker van zijn dat hun producten eerlijk, bewust en met veel liefde voor de koeien en natuur tot stand zijn gekomen. U vindt deze boerderij in het buiten gebied van Boskamp (Kleistraat 17, te Olst).

Naaiatelier Bandaris verzorgd werkkleding BIJRipperda & Brasserie Op Duur.

Eten & Drinken BIJRipperda en Brasserie Op Duur is een prachtige samenwerking aangegaan met Bandar en zijn vrouw van Naai Atelier Bandaris. Dit heeft geresulteerd in deze smaakvolle en stijlvolle schorten die ons personeel met trots draagt.

Bandar en zijn vrouw zijn afkomstig uit Syrië, maar zijn door omstandigheden hun eigen land moeten ontvluchten. Sinds vorig jaar hebben zij de dappere stap gezet om te gaan ondernemen in Olst.

Het geeft ons dan ook een extra trots gevoel dat wij met deze kleding mogen werken binnen onze bedrijfsactiviteiten.

Tuin-van-Fortmond
bijripperda-hires

Plaatselijk

Natuurlijk

Natuurlijk

bijripperda-hires

Maatschappelijk

bijripperda

Eerlijk

Eerlijk

Smakelijk